Cine este fostul logodnic al Simonei Halep. Tânărul afacerist și-a construit un palat ca-n filme

Cine este fostul logodnic al Simonei Halep. Tânărul afacerist și-a construit un palat ca-n filme

Costa Sponte este fostul “logodnic” al Simonei Halep. El de-a lungul anilor a dobândit sume enorme de bani prin afacerile sale. 

Și-a construit un palat ca-n filme în Pipera, pe un domeniu care rivalizează cu cel deținut de Gigi Becali, la aproximativ un kilometru depărtare. 

Costa, fiul lui Teia Sponte, era văzut, în urmă cu aproximativ șase ani, alături de Simona Halep. Iar întâlnirile dintre cei doi ar fi devenit dese și, uneori, tandre. Tânărul om de afaceri nu a divulgat nimic, dar nici nu a negat că ar fi implicat într-o legătură sentimentală cu actualul loc 3 în clasamentul WTA. Totul părea că s-ar îndrepta spre o căsătorie, doar că “logodna” s-a rupt pe neașteptate.

Fiul “fratelui” lui Gigi Becali a ajuns, totuși, în fața altarului în mai 2019. Nu cu Simona Halep, ci cu o studentă de 20 de ani, la momentul respectiv. Costa Sponte și Bianca, femeia cu care a ales să își petreacă restul zilelor, și-au jurat credință în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar petrecerea a avut loc la un local de lux din Buftea, cu invitați unul și unul.

Între timp, fiul lui Teia Sponte și-a construit, în zona Pipera, un palat cum doar în filme mai vezi. Construcția este situată pe un domeniu impresionant, la aproximativ un kilometru de reședința lui Gigi Becali, cu care tânărul om de afaceri o relație excelentă. Vila are mai multe nivele, o arhitectură modernă și finisaje premium, pentru că banii nu au reprezentat o problemă pentru Costa Sponte.

Grădina este de-a dreptul, fabuloasă, îți dă senzația că ai ajuns în rai. Pe domeniu este amplasată și o piscină de lux, unde fiul lui Teia Sponte și familia lui să se relaxeze când simt nevoia. Cu tot cu palat, terenul valorează, fără exagerare, mai multe milioane de euro, având în vedere că Pipera este una dintre cele mai scumpe zone din România.

De precizat că fostul “logodnic” al Simonei Halep a investit, de-a lungul timpului, și în bolizi de lux, nu doar în imobiliare. Zilele trecute CANCAN.RO l-a întâlnit pe Costa Sponte la volanul unui Lamborghini Urus al cărui preț de catalog este de 350.000 de euro. Afaceristul se îndrepta spre palatul pe care l-a construit, pentru a-și parca “bijuteria” în garajul în care mai găsim mașini în valoare totală de 500.000 de euro, inclusiv un Porsche Cayenne. Apoi, fiul lui Teia Sponte s-a relaxat în fața vilei pe care o deține.

De la nunta lui Costa Sponte nu avea cum să lipsească Gigi Becali. Ca de obicei, patronul FCSB-ului a făcut spectacol. Milionarul a stat în picioare aproape pe toată durata evenimentului. La un moment dat, a luat microfonul, s-a urcat pe scenă și a cântat. A fost clipa când a început isteria pe ringul de dans, cunoscutul om de afaceri fiind sufletul petrecerii.

Fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații lui Gigi Becali la FCSB, este un tânăr ambițios, care a luat note mari la școală, de-a lungul vremii. Poate pentru că urma să preia, așa cum se întâmplă de regulă în marile familii, afacerea tatălui său, Costa s-a pregătit intens, iar fișele școlare sunt argumentul!

El a absolvit un colegiu economic din București, iar la BAC a avut o medie de 9,6, obținută după 7,9 la română, 10 la engleză, 9,7 la matematică, 10 la contabilitate și tot 10 la educație fizică. Costa Sponte a terminat apoi ASE, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, apoi s-a înscris și la Master, pe care l-a absolvit cu brio.

Comenteaza