Cine a câștigat amuleta, la America Express. O echipă a mai obținut o victorie: ”Nu avem...”

Cine a câștigat amuleta, la America Express. O echipă a mai obținut o victorie: ”Nu avem...”

Ediția America Express de marți, 14 martie, a fost plină de provocări și momente intense.

Concurenții de la America Express au fost puși în situații dificile, momente tensionate sau chiar emoționante, care le-au adus aminte de cei care abia îi așteaptă să se întoarcă acasă. Însă, acest lucru nu a făcut ca spiritul competitiv să dispară, astfel că o echipă a reușit să obșină cele mai bune rezultate la probă, iar astfel să câștige amuleta.

Proba de amuletă i-a adus pe concurenți în situații neprevăzute, i-a forțat să își folosească îndemânarea și concentrarea, astfel că fiecare dintre ei a încercat să obțină premiul cu care proba a venit în această seară. Însă, cei norocoși au fost Jean și Dinu Gavril, care au primit de la Irina Fodor un dorados de zece sori și un voucher de 1.000 de euro.

Cei doi frați au fost încântați atunci când au văzut că lupta lor pentru victorie a dat roade. Jean a spus că din acest voucher de 1.000 euro își vor cumpăra o ladă de bere, însă a fost mai încântat de doradosul de 10 sori pe care l-a primit de la Irina Fodor.

”Am luat 1.000 de euro, prima ladă de bere din ei. Am luat dorados, care o să facă o diferență și nu l-am luat oricum, ci am luat direct zeul care valorează zece sori. Stați liniștiți, nu avem foarte multe dorados din astea, s-ar putea să nu facă diferența. Sperăm să facă diferența, noi am fost cei mai amărâți la dorados.”, a declarat Jean Gavril.

Proba de amuletă s-a jucat, în această seară, cu o echipă în minus, după ce Andreea Bălan s-a retras. Concurenta a fost speriată de momentul în care era aproape să se accidenteze din cauza bicicletei cu care circula, astfel că a spus că își dorește să pună pe primul loc siguranța, motiv pentru care a decis să renunțe la amuletă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza