Chef Cătălin Scarlătescu a fost surprins în ipostaze tandre. Cum s-a afișat cheful

Chef Cătălin Scarlătescu a fost surprins în ipostaze tandre. Cum s-a afișat cheful

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite s-a afișat cum nu l-ai mai văzut niciodată.

Cătălin Scărlătescu a fost protagonistul unei apariții inedite pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, faimosul jurat de la Chefi la cuțite a apărut în compania unei domnișoare și a unui celebru cântăreț din România, toți trei fiind surprinși într-o ipostază controversată.

Mai exact, ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem că în imagine Cătălin Scărlătescu se afla alături de Dan Bittmam și o blondină focoasă. Dar asta nu e tot! Așa cum puteți vedea și dumneavoastră în GALERIA FOTO, în poză, faimosul artist este pupat pe obraz atât de domnișoara respectivă, cât și de... cunoscutul jurat al emisiunii de pe Antena 1, pe celălalt obraz. Sau mai bine zis, se preface că face acest gest!

Cu siguranță gestul este unul făcut în glumă, drept dovadă fiind faptul că toți trei aveau zâmbetul pe buze. Cu această ocazie, internauții au aflat că pe Cătălin Scărlătescu și Dan Bittman îi leagă o frumoasă relație de prietenie, de mai mulți ani. Cei doi împart chiar și unele pasiuni, mergând împreună la pescuit, ori de câte ori au ocazia.

Și dacă vă întrebați cine e blondina din imagine, ei bine, aceasta este o amică de-a lui Cătălin Scărlătescu. De altfel, fotografia a fost distribuită de ea pe contul ei de Instagram și se poate vedea că este o amintire din anul 2019.

Cătălin Scărlătescu a avut o apariție surprinzătoare și la Chefi la cuțite. În cadrul uneia dintre ediții, în platou și-a făcut apariție o domnișoară tare simpatică, pe numele ei Jasmina Obradov. Aceasta l-a „cucerit” pe celebrul bucătar, lăsându-l fără cuvinte, motiv pentru care colegii lui l-au luat imediat la întrebări!

Și dacă vă întrebați cine este tânăra, ulterior s-a aflat că Jasmina Obradov și Cătălin Scărlătescu se cunoșteau, deoarece au avut primul contact vizual la Balul Vienez de la Timișoara. Aceasta are 28 de ani, potrivit spynews.ro.

Comenteaza