Ce s-a mai întâmplat în scandalul Prodan-Reghecampf! Dezvăluiri grele despre fostul soț și amantă: „Ce fel de bărbat ești tu, nebunule?”

Ce s-a mai întâmplat în scandalul Prodan-Reghecampf! Dezvăluiri grele despre fostul soț și amantă: „Ce fel de bărbat ești tu, nebunule?”
| Foto: instagram/anamariaprodan

Anamaria Prodan a făcut recent declarații despre relația cu Laurențiu Reghecampf și despre amanta acestuia.

Anamaria Prodan a participat la podcastul LA MIJLOC al lui Codin Maticiuc unde a vorbit pe larg despre tinerețea sa, legăturile cu familia Becali dar și cu Nuțu Cămătaru sau Fane Spoitoru. 

Din scurtele declarații cuprinse în preview-ul publicat de Codin Maticiun pe rețelele de socializare se subînțelege că Laurențiu Reghecampf i-ar fi dat bani amantei de 8 ani de zile și a ajutat-o să deschidă un salon.

„Ce e asta, băi, ăsta de opt ani de zile îi dădea aleia bani, îi deschidea ăleia salon, păi ce fel de bărbat ești tu, bă, nebunule”, spune Anamaria Prodan în cadrul podcastului care va fi publicat în data de 12 ianuarie.

Este cunoscut faptul că actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este patroana unui salon din care câștigă sume frumoase de bani. Tânăra este originară din Deva iar pe Laurențiu l-ar fi cunoscut în Dubai. Deși în presă au fost publicate informații abia vara trecută despre concediul celor doi în Grecia, primele momente în care s-ar fi comportat ca un cuplu, Anamaria Prodan pare că sugerează în podcastul la care a participat că relația ar fi una foarte veche.

Corina Caciuc s-a mutat la Craiova alături de Laurențiu Reghecampf și se pregătește să aducă pe lume un copil împreună cu antrenorul Universității.

Un moment care a încins spiritele a fost ședința foto inedită pe care Laurențiu Reghecampf a avut-o împreună cu actuala iubită în perioada Crăciunului. Atunci Anamaria Prodan a ieșit cu o serie de dezvăluiri și declarații acide în presă la adresa noului cuplu.

„Pe 12 ianuarie, apare un nou episod din podcastul LA MIJLOC, cu nimeni alta decât Anamaria Prodan. Vă spun de pe acum că o să fie super interesant, așa cum de altfel ne-a și obișnuit ea în toate aparițiile. Am vorbit despre fotbal, transferuri, dar și despre divorțul controversat prin care trece”, a anunțat Maticiuc, potrivit realitateasportiva.net.

Comenteaza