Ce relație este între Anamaria Prodan și frații Cămătaru? Nimeni nu ar fi crezut

Ce relație este între Anamaria Prodan și frații Cămătaru? Nimeni nu ar fi crezut

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu frații Cămătaru.

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea! Mai sinceră ca niciodată, sexy-impresara s-a confesat în fața lui Codin Maticiuc, căruia i-a mărturisit anumite secrete din viața ei privată. Vedeta de televiziune a vorbit despre relația ei de prietenie cu Fane Spoitoru, dar și cu frații Cămătaru, pe care îi numește frații ei.

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume, așa cum o face de fiecare dată când are ocazia, și a vorbit clar despre Nuțu și Bebe Cămătaru, dar și despre alt personaj controversat de la noi din țară, Fane Spoitoru.

Inițial, Codin Maticiuc a înțeles că între impresara de fotbal și Fane a existat ceva mai mult decât o amiciție, însă aceasta a clarificat că sunt doar prieteni.  

Anamaria Prodan: De acolo a plecat smecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru.

Codin Maticiuc a rămas puțin pe gânduri: Cum adică erai cu Fane?

Anamaria Prodan: Eram în același anturaj, prieteni. ”Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru”. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.

Codin Maticiuc: Cu Nuțu te știi?

Anamaria Prodan răspunde fără să ezite: Dar cum să nu? Ia întreabă-l.

Cunoscuta impresară a vorbit și despre imaginile din Playboy, susținând că a vrut să le facă, în ciuda tuturor apropiaților, care o întrebau de ce a recurs la acest gest, neașteptat pentru ei. Anamaria Prodan a explicat și motivul principal, cel care a ajutat-o în cariera de impresară, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza