Ce pensie alimentară îi va plăti Reghecampf lui bebe. Prodanca, nemulțumită de decizia instanței: „La cât i-am dat în viața mea”

Ce pensie alimentară îi va plăti Reghecampf lui bebe. Prodanca, nemulțumită de decizia instanței: „La cât i-am dat în viața mea”
| Foto: as.ro

Judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf are de plătit 2.000 lunar pentru pensia alimentară a lui Bebeto. 

Valoarea pensiei lunare ar fi depășit 7000 de euro lunar, în contextul salariului său de 40.000 de euro de la noua formație din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku. 

Așadar, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Laurențiu Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. Anamaria Prodan este obligată să îi plătească fostului soț suma de 9000 de lei, pentru cheltuielile cu avocatul.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza