Ce dramă neștiută trăiește Anamaria Prodan. Divorțul de Reghecampf pică în planul doi

Ce dramă neștiută trăiește Anamaria Prodan. Divorțul de Reghecampf pică în planul doi

Anamaria Prodan trece printr-un divorț dureros. Însă, impresara a mai avut momente grele în viață.

Care este drama neștiută a Anamariei Prodan. Impresara este prinsă acum într-un divorț dureros de antrenorul Laurențiu Reghecampf, însă puțini știu prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani.

Anamaria Prodan a mărturisit că își mai dorește un copil, fapt pe care nu îl va putea realiza. În urmă cu opt ani, impresara a pierdut o sarcină aflată într-un stadiu avansat, fapt care a marcat-o pe viață.

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine.

Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet.” , spunea Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

În vârstă de 48 de ani, aceasta are două fete și un băiat, din căsătoriile cu Tibi Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf. Un lucru mai puțin știut este acela că Anamaria Prodan a avut toate cele trei nașteri are nașteri prin cezariană, în condițiile în care medicii nu recomandă mai mult de două astfel de operații. Sarah și Rebecca s-au născut în Statele Unite, în New Jersey, iar Bebeto, fiul cel mic, s-a născut la o clinică din Germania.

Nașterea fiului pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf nu a fost una ușoară, iar medicii i-au spus atunci că o nouă cezariană presupune riscuri destul de mari. De aceea, Anamaria Prodan a născut ”pe semnătură” cel de-al treilea copil.

În 2013 însă, Anamaria a pierdut o sarcină după ce fătul s-a oprit din evoluție în luna a șasea.

„Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcină, aşa, spontană. Am considerat că întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred că ceva acolo nu a funcţionat şi decât să fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat aşa”, spunea atunci Anamaria Prodan.

Ea și Laurențiu Reghecampf erau devastați de această veste, antrenorul făcând publică informația chiar la o conferință de presă, după un meci al Stelei, potrivit playtech.ro.

Comenteaza