Ce declară Mama Geta despre actuala iubită a fostului ei bărbat. Ce a făcut tatăl lui Culiță, i-a sfâșiat sufletul Mamei Geta

Ce declară Mama Geta despre actuala iubită a fostului ei bărbat. Ce a făcut tatăl lui Culiță, i-a sfâșiat sufletul Mamei Geta

Mama Geta și fostul ei bărbat au luat-o pe drumuri separate în urmă cu vreo 10 ani. Însă bărbatul și-a refăcut viața.

Mama Geta a trecut prin diverse momente dificile și în căsnicia cu tatăl copiilor, dar și după ce a ales fiecare să pună capăt relației. Femeia a povestit de multe ori diferite episoade în care fostul ei soț o umilea, sau se purta foarte urât cu ea.

Deși, conform spuselor lui Culiță  într-un podcast, Mama Geta ar avea puterea să îl ierte chiar și acum, primindu-l cu brațele deschise pentru că, după cum a spus artistul, mama lui încă îl iubește pe cel cu care a împărțit și bune și rele de-a lungul vieții, și a refuzat să își găsească pe altcineva.

"El a mai plecat de 2-3 ori atunci, s-o întors. E foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu a lăsat de la el. Nu a fost un motiv bine întemeiat. Nu a înșelat. Ea chiar l-a iubit foarte foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fata mare și acum este la fel, ea non stop e acasă. Numai pe el l-a avut”, a dezvăluit Culita în cadrul podcast-ului.  

Mai mult decât atât, fiul cel mare al mamei Geta, Culiță, a mai declarat și reversul a tot ceea ce s-a întâmplat între părinții lui, pentru că acum bărbatul și-a refăcut viață de 2-3 ani alături de o doamnă. Acesta a mărturisit faptul că tatăl lui este o fire mai orgolioasă și refuză să lase de la el, iar în 10 ani nu a dat o dată un telefon să vadă ce îi fac copiii. 

“El este foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el. Și când o pleca de acasă, a zis că nu mai vine în veci și nu mai întreabă de noi. Și acum daca ar veni înapoi, l-ar primi. Însă, acum, recent, de 1 an și-a găsit o doamna și când o aflat maica-mea, vai, săracă! Și-a găsit o doamna cu care sta. Asta încercam să spun că e foarte orgolios, în 10 ani nu a dat o dată telefon să vadă ce facem. Și noi ne-am mai certat cu el când era mai agresiv cu maica-mea și poate a încercat să dea în ea și atunci ne-am mai băgat și noi, poate o fi avut ciuda pe noi!”, a mai dezvăluit Culiță Sterp, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza