Ce avere are Maria Ciobanu...artista a decis cui va lăsa toți banii după moarte

Ce avere are Maria Ciobanu...artista a decis cui va lăsa toți banii după moarte

Maria Ciobanu, cântăreața de muzică populară a decis să-și împartă averea între cei trei copii.

Vestea ca Maria Ciobanu a decis să își împartă de pe acum averea estimată la două milioane de euro între cei trei copii ai săi i-a luat prin surprindere pe fanii interpretei de muzică populară.

Gestul acesteia a fost, însă, lăudat de Dragoș Dolănescu, care consideră că așa ar fi trebuit să procedeze și tatăl lui, Ion Dolănescu, înainte de a se stinge din viață.

Între Dragoș Dolănescu și Maria Ciobanu au existat, de-a lungul timpului, discuții controversate, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe fiul lui Ion Dolănescu să își exprime aprecierea pentru gestul pe care interpreta de muzică populară l-a făcut de curând pentru copiii ei. Solista a decis să-și împartă averea în mod egal și să elimine, astfel, orice conflict care ar putea apărea între fetele și fiul ei.

Dragoș Dolănescu susține că la fel ar fi trebuit să procedeze și regretatul său tată, pentru a nu mai fi nevoit să se războiască cu propriul frate pe tema moștenirii: "Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu.

N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu. Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza