Câți bani trebuie să scoată Reghe din buzunar pentru Bebeto! Prodanca i-a cerut o sumă COLOSALĂ

Câți bani trebuie să scoată Reghe din buzunar pentru Bebeto! Prodanca i-a cerut o sumă COLOSALĂ
| Foto: ziareonline.ro

După divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Reghe va trebui să-i plătească lui Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria, o pensie alimentară.

Nu mai este un secret faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Cei doi au confirmat despărțirea după 15 ani de căsătorie. Impresara a declarat că nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Ce sumă de bani trebuie să plătească Reghecampf pensie alimentară, pentru Bebeto. Suma este colosală!

Ce sumă de bani trebuie să plătească Reghecampf pensie alimentară, pentru Bebeto. După 15 ani de căsnicie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să se despartă, având împreună un copil, Laurențiu Jr., 13 ani. În cazul în care Bebeto va rămâne cu mama sa după divorț, Reghe trebuie să plătească pensie alimentară. Conform articolului 533 din Codul Civil, pensia alimentară este calculată în funcție de numărul copiilor aflați la întreținere:

– 1/4 din venitul lunar pentru un copil;

– 1/3 din venitul lunar pentru doi copii;

– 1/2 din venitul lunar pentru trei sau mai mulți copii.

Pensia alimentară se plătește până când copilul va împlini 18 ani, iar dacă este înscris la o facultate, plata poate continua până la finalizarea studiilor. Așadar, Reghe ar trebuie să-i plătească fiului său o pensie alimentară deloc mică. Antrenorul primește pe an un salariu de 180.000 de euro la Universitatea Craiova, ceea ce înseamnă că ia 15.000 de euro pe lună. Astfel, Reghe ar trebui să plătească pentru Bebeto 3.750 de euro pe lună, mai exact 18.500 de lei.

Anamaria Prodan, despre averea pe care o are

În ceea ce privește averea încă cuplului Reghe-Prodan, nu se știe exact suma exactă pe care cei doi o au împreună. La un moment dat, cei doi au fost plasați printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară. Conform impresarei, averea sa este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Vedeta a mărturisit că toată averea este moștenită de la mama ei, regretata Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară declara într-o declarație de avere că are 6 case, din care 4 erau în București și Ilfov.

Laur și Anamaria au cumpărat împreună o casă în Las Vegas, în valoare de aproximativ un milion de dolari. Impresara a declarat că în urma divorțului de ea, Reghe va rămâne doar cu salariul de la CSU Craiova și un apartament în America. ”Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună(…) Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el.Nimic! Laurențiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni. Repet, toată averea mea este moștenită de la mama. Laurențiu Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă și cu o casă din America”, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza