Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu noua iubită! Tânăra este vedetă cunoscută în România

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu noua iubită! Tânăra este vedetă cunoscută în România
| Foto: ziareonline.ro

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz, a plecat în vacanță cu noua iubită.

Dacă până acum ceva timp, era și un cunoscut burlac, de ceva vreme este într-o relație cu actrița Doina Teodoru. Cei doi păstrează însă discreția asupra poveștii lor de iubire.

În trio-ul Cătălin Scărlătescu, Sorin Botea și Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu a fost, de multe ori, ținta glumelor celorlalți colegi în legătură cu căsătoria. În preselecțiile pentru „Chefi la cuțite’, de la Antena 1, nu puține au fost persoanele care și-au arătat admirația față de cunoscutul bucătar.

Cu toate acestea, nimeni nu a reușit să se apropie mai mult de acesta până la Doina Teodoru. Actrița a fost câștigătoarea celei de-a treia ediții a emisiunii iUmor, iar despre relația celor doi a început să se vehiculeze din vara acestui an.

La vremea respectivă, Cătălin Scărlătescu avea să declare că: „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă tin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’

Și tot la acea vreme, într-un interviu acordat de sora lui pentru Antena Stars, Carmen Istrate povestea că: „Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special.’

Cătălin Scărlătescu, poză cu iubita lui

Cei doi sunt foarte discreți cu relația lor de iubire, însă ambii postează pe paginile lor de socializare „indicii’ ale prezenței celuilalt în viața sa. De curând, Cătălin Scărlătescu a postat o imagine din avion în care apare și mâna iubitei. De altfel, au apărut și glume printre comentarii, spunându-se că este în vacanță cu mâna (personajul Thing, sub formă de mână, din Familia Addams).

Și Doina Teodoru a postat câteva imagini din aeroport, confirmând astfel vacanța lor împreună, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza