Cătălin Măruță, bătut în văzul lumii: „Mi-a dat un cap în nas, în autobuz, M-a umplut de sânge și mi-a zis...”

Cătălin Măruță, bătut în văzul lumii: „Mi-a dat un cap în nas, în autobuz, M-a umplut de sânge și mi-a zis...”

Cătălin Măruță a povestit recent, într-un podcast, despre momentul în care a fost atacat în autobuz de un individ.

Bărbatul s-a enervat și i-a dat un cap în nas, umplându-l de sânge. Prezentatorul a fost foarte nervos să constate că niciunul dintre ceilalți pasageri nu a intervenit pentru el. Măruță a mers apoi la spital pentru a fi bandajat.

Cătălin Măruță, atacat în autobuz după ce a ajutat o femeie

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ”Sărut mâna, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă”. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ”Ce te bagi mă?”. Și mi-a dat un cap în nas, în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: ”Coborâm la prima împreună”. Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram megapanicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească”, a povestit Cătălin Măruță, în podcastul lui de pe YouTube, potrivit VIVA!.

Pentru prezentator, cel mai dezamăgitor lucru în toată experiența aceasta a fost să constate că niciunul dintre pasageri nu sare în apărarea lui.

„Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a mai spus Măruță, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza