Carmen Brumă şi Mircea Badea au fost daţi afară din casă! Motivul pentru care au fost obligaţi să evacueze

Carmen Brumă şi Mircea Badea au fost daţi afară din casă! Motivul pentru care au fost obligaţi să evacueze

Carmen Bruma și Mircea Badea au fost dați afară din casa, motiv pentru care au fost nevoiți să se mute de urgență.

Carmen Brumă și Mircea Badea câștigă sume impresionante de bani, dar, cu toate acestea, cei doi au decis să stea în chirie. Cuplul locuia de foarte mulți ani într-o casă, unde se simțeau foarte bine, însă, recent a apărut o problemă, mai exact, nu au putut să prelungească contractul cu proprietarul. Din acest motiv, antrenoarea de fitness și vedeta de la Antena 3 au fost nevoiți să își caute, urgent, o altă locuință și să lase în urmă amintirile pe care le-au strâns în toți acești ani, în vechea locuință.

În cadrul unui interviu, partenera lui Mircea Badea a mărturisit că noua locuință i-a întrecut toate așteptările și este fericită că lucrurile au decurs în acest fel.

”A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut.

Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a dezvăluit Carmen Brumă, pentru Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Comenteaza