Carmen Brumă l-a înșelat pe Mircea Badea?! A recunoscut tot: 'Oamenii nu sunt făcuți să fie...

Carmen Brumă l-a înșelat pe Mircea Badea?! A recunoscut tot: 'Oamenii nu sunt făcuți să fie...

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste 20 de ani, însă pare că lucrurile s-au cam stricat între ei.

Deşi au împreună un băieţel minunat în vârstă de şapte ani, aceştia nu se văd în postura de mire şi mireasă. Mai mult, antrenoarea de fitness mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că nu crede în monogamie.

Carmen Brumă şi Mircea Badea au fost întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Cu toate acestea, partenera celebrului prezentator TV a răspuns cu sinceritate în momentul în care a fost întrebată de ce nu se căsătoreşte cu tatăl copilului său. Mai mult, vedeta de la Antena 3 a cerut-o în căsătorie, însă aceasta a refuzat.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

De-a lungul timpului, mulţi s-au întrebat cum au reuşit aceştia să menţină o relaţie atât de frumoasă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”, iar de atunci sunt de nedespărţit, deşi nu sunt „legaţi” printr-un act oficial.

În cadrul unui interviu, Carmen Brumă povestea faptul că nu este o femeie posesivă şi geloasă, iar partenerul ei se bucură de libertatea de care are nevoie.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a spus Carmen Brumă potrivit impact.ro.

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai spus Carmen Brumă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza