Calificarea pe care nu știai că Gina Pistol o are! Ce cursuri a absolvit, recent, prezentatoarea TV

Calificarea pe care nu știai că Gina Pistol o are! Ce cursuri a absolvit, recent, prezentatoarea TV

Gina Pistol este o prezentatoare TV din România bine cunoscută pentru emisiunile ”Chefi la Cuțite” și „Asia Express”.

A avut mereu machiajul și coafura bine puse la punct și, chiar și în condiții de stres, precum aventura din „Asia Express”, a reușit să arate impecabil. De data aceasta, însă, partenera de viață a lui Smiley a pus „piciorul în prag” și a făcut un curs care să o ajute în carieră!

Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a făcut un anunț îmbucurător! Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit faptul că a absolvit cursurile de automachiaj. Lucru benefic pentru partenera lui Smiley, mai ales că face parte din lumea televiziunii, iar totul trebuie să meargă strună! Pentru a nu mai avea nevoie de ajutorul unei persoane specializate în acest domeniu, Ginuța a făcut cursul de la zero și, recent, l-a și absolvit.

”Indiferent de vârstă, stare sau locul unde sunt, grija pentru piele rămâne o constantă în viața mea. Nu în fiecare zi port make-up, nu în fiecare zi sunt ca scoasă din cutie, dar țin foarte mult la tenul meu și aleg mereu produse dermato-cosmetice care să îi prelungească tinerețea”, a scris Gina Pistol pe Facebook, la scurt timp după ce și-a luat diploma.

Gina Pistol este o femeie de succes, apreciată de multe persoane. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să impună respect în media. Totuși, Gina Pistol nu are studii în domeniul jurnalistic, însă a absolvit Școala de Arte și Meserii.

Gina Pistol a dezvăluit care este, de fapt, numele real pe care îl poartă. Odată intrată în showbiz, aceasta a fost cunoscută sub numele de Gina. Însă, în buletin, așa cum mărturisește și ea, se numește altfel.

În cadrul unei emisiuni, Gina Pistol, însoțită de tatăl fetiței sale, Smiley, a dezvăluit că o cheamă, de fapt, Georgeta. Chiar și așa, și-ar dori să fie trecută în acte sub numele Gina, cum este cunoscută în showbizul românesc.

”Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a spus Gina Pistol în cadrul unei emisiuni de la Pro FM, potrivit cancan.ro.

Comenteaza