Gabriela Cristea, totul despre divorțul de Tavi Clonda: „Dacă vrei să faci un copil cu altă femeie....”

Gabriela Cristea, totul despre divorțul de Tavi Clonda: „Dacă vrei să faci un copil cu altă femeie....”

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în podcastul „Te ascult” al Ilincăi Vandici și a vorbit despre un posibil divorț de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a povestit Ilincăi Vandici totul despre viața ei. În una dintre discuții a spus cât de greu i-a fost să rămână însărcinată și ce tratamente de fertilizare a urmat. Mai mult, prezentatoarea TV a recunoscut că a ajuns într-un moment în care a dorit să divorțeze de Tavi Clonda.

„I-am zis: «Eu nu pot să mă uit, uită-te tu». A deschis fișierul și mi-a zis: «O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta». Am plâns atunci… Efectiv nu mai știa ce să-mi facă, nu mai avea resurse, nici el.

Acolo și el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim. Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om’, a declarat Gabriela Cristea, în podcastul Ilincăi Vandici.

„Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă». El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești.

Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea.

Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe». Am avut discuția asta, eu am provocat-o’, a mai povestit prezentatoarea TV, potrivit ciao.ro.

Comenteaza