Cadoul uimitor primit de Anamaria Prodan de la iubit. Vedeta este foarte răsfățată

Cadoul uimitor primit de Anamaria Prodan de la iubit. Vedeta este foarte răsfățată
| Foto: instagram/anamariaprodan

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf și își trăiește viața alături de noul iubit.

Anamaria Prodan pare fericită în noua relație pe care o are, mai ales că impresara este surprinsă de noul iubit cu cadouri care mai de care.

Ultima dată, iubitul a copleșit-o pe Anamaria Prodan cu două buchete imense de trandafiri albi. Imaginile au fost postate imediat de Anamaria Prodan pe rețelele sociale.

De asemenea, se pare că relația Anamariei Prodan cu noul iubit a avansat, iar aceasta se simte iubită și răsfățată, potrivit fotografiilor pe care ea le postează în mediul online.

Din fotografie se subînțelege că impresara de fotbaliști este mai fericită ca niciodată, este cu zâmbetul pe buze, timp în care în mână ține unul dintre buchetele urișe de trandafiri albi.

După despărțirea cu scandal de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, acum Anamaria Prodan a dat peste bărbatul care o face să se simtă împlinită. Chiar și așa, Anamaria Prodan îi păstrează identitatea noului iubit la secret.

Pentru a demonstra tuturor cât de fericită este ea, inclusiv lui Laurențiu Reghecampf probabil, spune despre iubitul ei că este un rege puternic și mândru.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars, potrivit playtech.ro.

Comenteaza