Bucurie mare la Puterea Dragostei! Un fost concurent al emisiunii va deveni tătic pentru prima oară

Bucurie mare la Puterea Dragostei! Un fost concurent al emisiunii va deveni tătic pentru prima oară
| Foto: putereadragostei.ro

Paul de la Puterea Dragostei va deveni tată de băiețel. Fostul concurent, în extaz, a publicat pe rețelele de socializare, fotografii cu ecografia bebelușului. 

Paul a părăsit competiția Puterea Dragostei fără a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, fostul concurent este acum mai fericit ca niciodată, căci actuala iubită îi va dărui în curând un băiețel.

Paul de la Puterea Dragostei și-a ținut fanii la curent cu toată evoluția sa, așa că acum a venit momentul să dezvăluie că va deveni în curând tătic de băiețel. 

Fostul concurent este mai fericit ca niciodată, așa că a dorit să afle și ceilalți câtă bucurie poate exista într-un om atunci când toate visele devin realitate.

„Bună, băiețelule! Nu pot spune decât că acest video mi-a oferit o putere incredibilă", a scris Paul de la Puterea Dragostei pe contul personal de Instagram, acolo unde își are întreaga comunitate de fani.

În luna februarie a acestui an, Paul de la Puterea Dragostei își anunța urmăritorii că va deveni tătic, iar acum vestea că va avea un băiețel l-a făcut să fie și mai fericit.

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș.

Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece. O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza