Brigitte Pastramă fără machiaj și filtre de înfrumusețare! Cum arată vedeta

Brigitte Pastramă fără machiaj și filtre de înfrumusețare! Cum arată vedeta

Brigitte Pastramă și-a uimit fanii după ce a renunțat la machiaj, dar și fără filtre de înfrumusețare.

Brigitte Pastramă este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată, soția lui Florin Pastramă s-a filmat fără strop de machiaj și a renunțat la filtrele de înfrumusețare.

Brigitte Pastramă și-a obișnuit fanii să apară mereu machiată și aranjată, însă de această dată vedeta s-a pozat fără strop de machiaj și cu zâmbetul pe buze. Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, se află în Dubai, acolo unde cei doi și-au achiziționat o nouă casă.

Brigitte Pastramă nu s-a ferit să se afișeze nemachiată în mediul online, dar și fără filtre de înfrumusețare. Brigitte Pastramă se mândrește cu fizicul ei și a demonstrat că nu doar atunci când este machiată poate arăta bine, ci și atunci când este complet naturală.

Brigitte Pastramă a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că a slăbit destul de mult, asta deoarece s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Vedeta s-a confruntat cu un început de diabet și a fost nevoită să-și scoată glanda și a precizat că acesta este motivul pentru care a scăpat de kilograme.

„Nu mi-am făcut injecții în burtă ca să slăbesc, ci am fost bolnavă. De la boală am slăbit, am avut început de diabet, de tip 2, dar asta a fost acum șase luni. Am scos glanda, era de tip 2 și se scoatea glanda, iar eu am scos-o. Nu am mai putut să mănânc foarte mult timp și oricum n-am voie să mănânc trei sfert din cartea de bucate, pentru că era să fac pancreatită la două săptămâni după operație”, a povestit bruneta, potrivit spynews.ro.

Brigitte Pastramă fără machiaj și filtre de înfrumusețare! Cum arată vedeta

Comenteaza