Număr record de operații estetice pentru Brigitte Pastramă. Vedeta: ”M-am operat pentru bărbații de lângă mine”

Număr record de operații estetice pentru Brigitte Pastramă. Vedeta: ”M-am operat pentru bărbații de lângă mine”

Brigitte Pastramă a recunoscut câte operații estetice și-a făcut de-a lungul anilor.

Brigitte și-a dorit ca tot timpul să fie o femeie frumoasă, iar cum anii trec, vedeta a hotărât să facă schimbă în viața sa pentru a arăta mai mereu tânără. Încă de la o vârstă fragedă ea a hotărât să facă prima sa intervenție chirurgicală, iar de atunci și până astăzi a trecut de nenumărate ori prin mâna medicilor esteticieni.

Soția lui Florin Pastramă se poate lăuda cu peste 20 de operații estetice, dintre care patru numai la sâni. Aceasta și-a făcut un retuș la nivelul buzelor, ceea ce i-a schimbat fizionomia, însă prima operație de bioalcamide nu i-a reușit.

Brigitte și-a schimbat patru ori implanturile mamare, a făcut o rionopastie, dar și pus și grăsime în zona posteriorului. Totodată, aceasta și-a făcut și implant de sprâncene, dar a apelat și la fire în buze pentru a le putea îndrepta. Într-un interviu mai vechi, ea spunea că e foarte fericită cu felul în care arată și se simte bine în pielea sa, cu toate că știe că unii oameni o critică pentru transformările sale.

Brigitte Pastramă povestea la Xtra Night Show că a început să se opereze din cauza bărbaților din viața ei, iar unul dintre ei a fost fostul său soț, Tavi. Ea mărturisea că acesta se închisese de ziua ei în baie chiar cu prietena sa cea mai bună, iar amândoi au băut o șampanie împreună.

“Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, spunea Brigitte Pastramă potrivit spynews.ro.

Comenteaza