Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii invidioșilor.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești sunt cei mai fericiți acum, în ciuda faptului că au trecut prin perioade grele și au avut un moment în care s-au despărțit. Acum, fanii lor se întreabă dacă s-au căsătorit, după ce dansatoarea a făcut o postare pe platformele personale de socializare.

Pe rețelele personale de socializare, Cristina Pucean a postat două fotografii romantice cu ea și Bogdan de la Ploiești, în timp ce manelistul o ține strâns în brațe. Ceea ce a ridicat un semn de întrebare a fost descrierea făcută de dansatoare. 

La această postare, vedeta a scris că Bogdan de la Ploiești este soțul ei. Această descriere i-a pus pe fanii ei să se întrebe dacă cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în secret, însă ei nu au vorbit deloc despre acest subiect până acum.

„Soțul meu perfect ”, a scris Cristina Pucean la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.
Cei doi se află într-o vacanță de lux în Bali
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se află într-o vacanță de lux în Bali. Pe platformele personale de socializare, cei doi îndrăgostiți au postat mai multe videoclipuri și imagini din vacanța exclusivistă.

Ei se bucură de momentele frumoase pe care le petrec împreună în vacanță, momente pe care le și împărtășesc cu fanii lor de pe Instagram și TikTok, astfel că aceștia pot vedea exact cum își petrec ei timpul liber, dar și cât de fericiți sunt împreună, potrivit spynews.ro.
 
 

Comenteaza