Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă? Declarațiile bombă făcute de cuplu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă? Declarațiile bombă făcute de cuplu
| Foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă, cei doi au vorbit în exclusivitate despre marele eveniment. 

Fosta soție a lui Alex Bodi și fiul ex-ministrului Economiei au pus la punct toate amănuntele pentru nunta mult-așteptată.

Cine le va sta alături în ziua cea mare, cum va arăta rochia Biancăi, dar și multe alte detalii sunt surprizele pe care vi le dezvăluim. 

În ciuda tuturor obstacolelor și certurilor pe care le-au avut, dragostea lor pare să triumfe. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor ajunge, așa cum și-au dorit, în fața altarului, pentru a începe, cu adevărat, viața de familie.

Vara aceasta se anunță schimbări majore în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi sunt la doar un pas să se căsătorească și da, există și inelul.

O bijuterie în valoare de peste 30 de mii de euro, pe care Bianca a decis să nu o poarte din cauza superstițiilor, dar și din precauție.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, s-ar părea că blondina nu poartă inelul primit pentru că nu vrea ca acest detaliu să afecteze relația, și așa șubredă, dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

Tot din precauție, cei doi au semnat și un contract prenupțial, în care Bianca Drăgușanu a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi.

Comenteaza