Bianca Comănici strigă după ajutor pe internet! Familia vedetei este terminată de durere: „A avut un accident și are...”

Bianca Comănici strigă după ajutor pe internet! Familia vedetei este terminată de durere: „A avut un accident și are...”
| Foto: wowbiz.ro

Bianca Comănici, dubla câștigătoare „Puterea dragostei” a făcut un anunț care i-a speriat pe fanii ei

Bianca Comănci este foarte activă pe rețelele de socializare și nu trece o zi fără să nu fie în contact cu fanii ei din mediul online. De-a lungul timpului, aceasta le-a dezvăluit fanilor nu doar momentele frumoase, ci și pe cele mai puțin plăcute.

În urmă cu doar câteva momente, pe Instagram, Bianca Comănici a făcut un anunț care i-a speriat pe fanii ei. Se pare că tânăra are parte de o tragedie în familie.

 La scurt timp după ce ea însăși a fost implicată într-un incident în trafic, verișorul ei a făcut accident cu mașina. Vedeta nu a dat foarte multe detalii despre aceste eveniment neplăcut, însă, cu siguranță este ceva serios de vreme ce tânărul are nevoie de sânge. Bruneta își îndeamnă urmăritorii să dea o mână de ajutor și să doneze.  

„Vărul meu a avut un accident și are nevoie de sânge.

Spitalul Floreasca, numele: Crucianu Cătălin Ionuț. Oricine poate dona! Mulțumesc”, a scris Bianca Comănici pe rețelele de socializare. La scurt timp, fratele ei, Cristian Comănici, a postat acelați mesaj.  

La începutul acestei luni, Bianca Comănici și-a lovit bolidul de lux. Tânăra a fost implicată într-un accident de mașină, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru WOWBiz.ro, imediat după impact, cum s-a întâmplat totul, în ce stare se află acum și cine mai era cu ea în mașină.

"A intrat cineva în mine, vorbea la telefon și nu era atent. Nu a fost vina mea, el a greșit. Am fost la poliție, s-a rezolvat. Cel mai probabil, câteva zile mașina va sta în service, practic am rămas fără mașină. Eu sunt bine, el e bine, nu a pățit nimeni nimic. La momentul impactului, nu eram singură în mașină, eram cu fratele meu mai mic. El chiar s-a enervat când l-a văzut pe șofer că vorbește la telefon și nu se asigură. I-am zis că așa e în București. Se putea întâmpla oricui.", a declarat Bianca Comănici, în exclusivitate, pentru WOWBiz.ro.

 



 

Comenteaza