Armin Nicoară spune adevărul ASCUNS despre relația cu Georgiana Lobonț. Totul s-a întâmplat la o filmare

Armin Nicoară spune adevărul ASCUNS despre relația cu Georgiana Lobonț. Totul s-a întâmplat la o filmare
| Foto: wowbiz.ro

Armin Nicoară a vorbit despre zvonurile conform cărora s-ar fi certat din nou cu Georgiana Lobonț.

Armin Nicoară a stat de vorbă cu jurnaliștii wowbiz.ro și a oferit amănunte despre relația cu Georgiana Lobonț, după ce presa a scris că s-au certat din nou. Artistul spune că nu a existat o ceartă în adevăratul sens al cuvântului, ci o discuție, însă este supărat pe Georgiana pentru felul în care s-a comportat când s-au întâlnit zilele trecute la filmări.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt doi artiști iubiți și apreciați de români. Cei doi au colaborat, iar piesele lor au avut un real succes, care a însemnat și câștiguri colosale. De fapt, de aici a pornit și prima ceartă dintre cei doi artiști și nu și-au vorbit mai bine de un an.

Însă, Armin și Georgiana au surprins pe toată lumea în această vară, după ce s-au împăcat și au lansat o nouă piesă împreună. Totul a decurs normal în relația lor de prietenie și colaborare, până acum câteva zile când între ei a avut loc o discuție banală la filmări. 

"Ne-am împăcat, a fost totul ok, dar de la filmări pentru reality show-ul meu a fost o discuție între noi doi.

Nu ne-am certat, dar ea nu a știut să mai dea un salut după.", a spus Armin Nicoară în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Artistul povestește că în urma acestor filmări, au avut loc niște discuții private și a rugat-o pe Georgiana să participe doar ea și soțul ei, nu și persoanele din familie care mai erau cu ei. Și de aici artista s-ar fi supărat. Armin spune că nu se aștepta ca artista să nu înțeleaga rugămintea sa.

"Am avut niște filmări la Timișoara și după filmări am fi vrut să ne întâlnim cu toții să stăm împreună.

Eu am avut ceva probleme de discutat cu cineva și i-am zis: Georgiana, dacă vrei hai cu mine și cu Rareș (soțul artistei). Și i-am zis că cine mai era cu ea nu e ok să audă discuțiile alea. Ea s-a supărat și la următoarele filmări ea nu m-a mai salutat.", a declarat Armin Nicoară în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Artistul a ținut să precizeze că supărarea este una de moment și nu vrea să transforme o discuție banală într-un scandal. Nu exclude o colaborare în viitor cu artista și nici nu își dorește să se certe, cu atât mai mult acum, în prag de Sărbători!

"Ne-am împăcat și ea de la o prostie ca asta... Ieri la filmări a cântat cu mine, nu au fost probleme, am stat la aceeași masă, dar m-a enervat că nu m-a salutat nici când a venit și nici când a plecat. Aș fi vrut să o întreb ce are, dar m-a enervat că nu m-a salutat.", a mai spus Armin Nicoară.

Comenteaza