Armin Nicoară aruncă cu JIGNIRI către Claudia Puican! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Claudia pleacă de acasă. Nu îmi mai face...”

Armin Nicoară aruncă cu JIGNIRI către Claudia Puican! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Claudia pleacă de acasă. Nu îmi mai face...”

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc foarte mult și au planuri de nuntă. Însă sunt firi vulcanice și se ceartă des.

Își doresc să-și întemeieze o familie și niciodată nu se lasă la greu unul pe celălalt. Petrec foarte mult timp împreună atât acasă, cât și când sunt pe scenă, însă, bienînțeles, mai există momente când Armin Nicoară rămâne acasă de unul singur și trebuie să se ocupe de treburile casnice până se întoarce iubita lui. 

În cadrul unui interviu, Armin Nicoară s-a plâns în fața fanilor săi că rămâne singur acasă și că este nevoit să se ocupe de treburile casnice.

 Artistul a intrat în direct din bucătărie, de acolo de unde a început să pregăteasă ceva de mâncare.

Armin Nicoară a vrut să arate tuturor că este foarte îndemânatic atunci când vine vorba de gătit, nu numai de cântat. Artistul a vrut să demonstreze că face față cu brio unei omlete, însă iubita sa are o cu totul altă părere despre abilitățile partenerului său în bucătărie.

„ Claudia pleacă de acasă și nu îmi mai face nimeni de mâncare...

 
Dragii mei, vreau să vă anunț că în premieră, în această dimineață, de când noi ne-am mutat în acest apartament, Armin nu a aprins niciodată această plită electrică ”, au povestit cei doi. 

De asemenea, Claudia Puican a mai declarat că Armin Nicoară este atât de comod încât preferă să comande mâncare gata preparată în timp ce frigiderul lor este mereu plin cu de toate.

Orice femeie are nevoie de câteva clipe de răsfăț, așa că și Claudia Puican și-a lăsat iubitul acasă de unul singur și a plecat să se răsfețe. Decizia artistei nu a trecut neobservată de Armin Nicoară, așa că a făcut o remarcă în legătură cu acest subiect, mai în glumă, mai în serios.

” Așa e în casa asta, bărbatul la cratiță, iar Claudia la tratamente faciale ...”, a spus Armin Nicoară, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza