Armin Nicoară a fost prin cu altă femeie! Ce spune Claudia Puican și dacă vor mai face nuntă cei doi

Armin Nicoară a fost prin cu altă femeie! Ce spune Claudia Puican și dacă vor mai face nuntă cei doi

Armin Nicoară și Claudia Puican au o relație de mai bine de 3 ani și se pregătesc de nuntă.

 

De curând, plecat în Maramureș alături de partenera lui de viață, Claudia Puican, artistul Armin Nicoară a avut parte de momente toride imediat de cum a scăpat de sub ochii iubitei sale.

Și, din imaginile obținute, în exclusivitate, de FANATIK, se poate observa că Armin Nicoară nu a stat prea mult pe gânduri când a fost vorba de momente toride petrecute în compania unei brunete misterioase.

Astfel, fără să stea pe gânduri, Armin Nicoară a scăpat de hainele care-l ”încurcau” și a intrat într-un ciubăr cu apă fierbinte, amplasat discret, lângă vila în care era cazat alături de Claudia Puican, blonda cu care se iubește de trei ani.

Mai mult, cum domnișoara cu care a ”păcătuit” avea un corp de fotomodel, trecută, probabil, și prin mâinile vreunui estetician talentat, Armin Nicoafă și-a luat postura de cuceritor, și-a aprins un trabuc și, zâmbind ca un Don Juan, a avut o discuție cât se poate de interesantă cu ea.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, seara cu pricina a fost una cât se poate de interesantă pentru Armin Nicoară, cu atât mai mult cu cât, pare-se, Claudia Puican nu i-a observat lipsa decât după câteva ore.

Iar în timpul petrecut împreună cu bruneta cu pricina, Armin Nicoară și-a dorit să nu fie văzut de nimeni, motiv pentru care a avut grijă să alunge din zonă pe toți cei care ar fi putut arunca priviri indiscrete.

rmin Nicoară a încercat să ofere câteva explicații, toate suficient de bâlbâite și de neconvingătoare, alături de el fiind și Claudia Puican a cărei voce, la modul evident, era surprinsă de întrebările la care trebuia să răspundă iubitul ei.

”Nu îmi amintesc. Nu știu de cine este vorba”, a spus, inițial, Armin Nicoară. Apoi, când i s-a spus că imaginile cu pricina sunt în posesia FANATIK, ”Regele Saxofonului din Banat” și-a amintit brusc despre ce e vorba, preferând însă să tărăgăneze răspunsul.

”Nu am înșelat-o pe Claudia cu nimeni, niciodată. Nu, cred că știu despre ce e vorba, dar nu s-a întâmplat nimic. Oricum, sunt în silenzio stampa pe acest subiect”, a mai spus Armin Nicoară, deloc amuzat de faptul că imaginile cu pricina vor fi văzute și de Claudia Puican.

Comenteaza