"Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul cu Prodanca

"Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul cu Prodanca

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, din cauză că mama acestuia are cancer.

Drama lui Reghecampf în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Mama lui Laurenţiu Reghecampf urmează în prezent un tratament de combatere a cancerului, informaţia fiind confirmată chiar de celebrul antrenor.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf. Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează Playsport.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani, despre soacra sa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere de aproximativ 100 de milioane de euro, susţine sexy-impresara. Luxul și opulența se vîd de la depărtare în cazul lor, atât prin destinațiile exclusiviste prin care se plimbă, cât și prin bolizii lor de lux pe care îi deţin. Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a şocat pe toată lumea. Pe rând, cei doi au infirmat despărţirea, deşi antrenorul confirmase, iniţial, divorţul! 

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că în viața lui urmează o perioadă destul de dificilă.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei, potrivit BZI.ro.

Comenteaza