Anunț tragic în această dimineață! Doliu uriaş în PSD... s-a stins unul dintre liderii consacrați ai partidului

Anunț tragic în această dimineață! Doliu uriaş în PSD... s-a stins unul dintre liderii consacrați ai partidului
| Foto: ziareonline.ro

 Dragoș Serafim, primarul comunei Cristian timp de 16 ani, a fost s-a stins din cauza unei boli nemiloase.

Dragoș Serafim a murit, luni, 31 ianuarie. Organizația PSD Brașov a fost cea care a anunţat moartea social-democratului care a fost primar în comuna Cristian timp de 16 ani.

„Organizația PSD Brașov își exprimă tristețea față de trecerea în neființă a domnului Dragoș Serafim, fost primar al comunei Cristian. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris organizația PSD Braşov pe Facebook.

Fostul edil Dragoș Serafim suferea de o boală incurabilă care i-a atacat mai multe organe interne. În ultima vreme, bărbatul a fost internat în spital, la București. Dragoș Serafim avea probleme mari la stomac, iar apoi cancerul i-a afectat și ficatul.

Potrivit Newsbv, Serafim a fost adus acasă, luni, iar la scurt timp după ce a ajuns a murit. Dragoș Serafim a condus 16 ani Primăria Cristian, cele mai multe mandate din partea PSD.

La finalul anului trecut fusese condamnat definitiv la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție. Acesta era acuzat de fals intelectual, abuz în serviciu și uzurparea funcției, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza