Anunț neașteptat! După 11 ani de căsnicie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat decizia: ”Multe s-au schimbat…”

Anunț neașteptat! După 11 ani de căsnicie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat decizia: ”Multe s-au schimbat…”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de 11 ani chiar dacă relația lor a fost supusă multor încercări.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit recent 11 ani de la căsătorie. A fost o ocazie perfectă ca prezentatorul să-și arate latura romantică și să împărtășească câteva gânduri despre soția lui.

Prezentatorul TV și-a exprimat sentimentele față de Cristina Șișcanu care, după atâția ani, nu par să se fi schimbat. În ciuda faptului că tot mai multe cupluri care experimentează mai mult de 10 ani împreună încep să caute fericirea în alte locuri, consideră acesta.

„11 ani de căsătorie … Azi. 11 ani? Parcă suntem de o viață împreună. În zilele noastre, puține cupluri conviețuiesc mai mult de zece ani. Multe s-au schimbat. Societatea, valorile, modul în care bărbații și femeile interacționează unii cu altii. Oamenii s-au schimbat în primul rând. La noi nu s-a schimbat un amănunt fundamental: iubirea! Ne-am iubit cu aceeași intensitate în acești ani. Chiar dacă am trecut prin multe împreună. 

Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe și am căutat să ne armonizăm permanent. Îți mulțumesc, baby! La mulți ani împreuna! Sărbători luminate și iubire în suflete tuturor!”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noapte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza