Anunț cutremurător despre Andreea Tonciu! Ce pățiț vedeta la Survivor România

Anunț cutremurător despre Andreea Tonciu! Ce pățiț vedeta la Survivor România

Andreea Tonciu a avut probleme chiar în prima ediție a emisiunii Survivor România 2022. Vedeta este membră în echipa Faimoșilor.

Aceasta a avut nevoie de intervenția medicilor de la ambulanță.

Momente dramatice pentru Andreea Tonciu la începutul noului sezon „Survivor România”. Vedeta, care face parte din echipa „Faimoșilor” a avut probleme chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană. Medicii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Republica Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea Tonciu cu puţin timp înainte de a pleca spre Republica Dominicană.

De altfel, Andreea Tonciu nu s-a simțit deloc bine și i s-a făcut chiar rău în timpul jocului. Ea nu a mai putut intra pe traseu și a trebuit să fie înlocuită de Laura Giurcanu.

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot”, a spus Andreea Tonciu, înainte de a fi dusă la ambulanță, unde a primit îngrijiri medicale.

Debut de foc în noul sezon Survivor România

Amintim că, duminică, 16 ianuarie, din Republica Dominicană, Daniel Pavel a dat startul unui nou sezon Survivor România. 24 de concurenți, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, au acceptat provocarea, s-au cunoscut și s-au confruntat pe primul traseu din competiție.

După un început în forță în care au reușit să conducă, Faimoșii nu au reușit să mai țină pasul cu adversarii lor până la final. Războinicii au învins cu scorul de 10 la 8 și au câștigat recompensa.

Primul joc a fost un traseu mixt, apă și sol. Concurenții au trebuit să depășească obstacole prin apă, apoi pe uscat să arunce inele pe tepușe pentru a obține puncte. Faimoșii au câștigat duel după duel. Primul punct din competiția a fost adus de Emil Rengle pentru Faimoși, iar la finalul primei jumătăți a meciului conduceau cu 6 la 4 puncte.

Duelul de duminică, câștigat de Războinici

În duelul decisiv, Războinica Ștefania Ștefan a învins-o pe Faimoasa Laura Giurcanu. Meciul de duminică, 16 ianuarie, a fost câștigat de Războinici cu 10 puncte. Drept recompensă pentru victorie, Războinicii au primit o trusă de unelte pentru construcția cabanei lor.

În lupta cu Faimoasa Andreea Tonciu, Războinica Alexandra Duli s-a accidentat ușor. Aceasta a căzut pe schelele din apă și s-a julit.

„Nu, sunt bine! M-am julit că am picat. Am picat pe plasă. Sunt bine. Sunt bine! Numai o julitură. Atât”, a spus Alexandra Duli, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza