Anunț CUMPLIT despre Maia Morgenstern! E teribil ce s-a întâmplat cu marea actriță

Anunț CUMPLIT despre Maia Morgenstern! E teribil ce s-a întâmplat cu marea actriță

Maia Morgenstern a trecut printr-o spaimă teribilă, când s-a privit în oglindă.

Maia Morgenstern a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută și a decis să împărtășească acest lucru cu cei din mediul online. Cunoscuta actriță a spus că a trecut printr-un moment de spaimă și că a apucat-o și tremuratul din această cauză.

De asemenea, actrița a mai spus că a încercat să-și păstreze luciditatea și simțul realității, subliniind că ar trebui ca măcar cu ea să fie sinceră, oricât de mult ar durea acest lucru.

„Eh, mi-a trecut. Dar ce spaimă am tras! Ieri, am trecut printr-o spaimă cumplită. M-au trecut sudori reci. Și tremurături. M-am privit în oglindă cu groază: încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Zic, îmi zic: măcar cu mine însămi să fiu sinceră, oricât de dureros ar fi. Eh, vorba vine, oricât ar fi de dureros! Fug de durere, încerc s-o evit, s-o alin, sau poate s-o ignor. Să n-o mai lungesc, nu prea merge. În fine.

Zic, încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Și asta se traduce, în cazul meu cel puțin, cu verificarea permanentă a umorului. Îmi măsor frecvent simțul umorului, cum îmi controlez și celelalte simțuri: văz, auz, miros…care mai sunt. E foarte important pentru mine, mai c-aș zice că-i mai important decât simțul de orientare. Simțul umorului: să știi să râzi la o glumă. Aaaa, dar stai! Ca să râzi, mai întâi e nevoie s-o înțelegi! Și iarăși, în fine! Grea treabă, dar foarte sănătoasă. Râsul! Iar autoironie?! Păi, asta-i colacul meu de salvare! Împământenirea mea! Scut de protecție! Mască?! Cu vizor, desigur.”, a scris Maia Morgenstern pe pagina sa de Facebook.

Directoare Teatrului Evreiesc din București a mai spus pe rețelele de socializare că lucrurile nu au fost deloc bune în cursul zilei de ieri, făcând mai mult referire la o anumită persoană căreia nu a dorit să-i dea numele, potrivit capital.ro.

Comenteaza