Doliu în lumea teatrului românesc. Marea actriță s-a stins din viață

Doliu în lumea teatrului românesc. Marea actriță s-a stins din viață

O actriță îndrăgită din România s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Doliu în lumea teatrului românesc. O mare actriță a murit la numai 68 de ani. Vestea tristă a fost dată de primăria orașului în care era numită marea doamnă a teatrului.

Marea actriță a teatrului românesc a murit

În cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook, Primăria Municipiului Bârlad a anunțat trecerea în neființă a marii actrițe. La 68 de ani, Lily Popa Alexiu, supranumită „Doamna teatrului bârlădean“, a trecut la cele veșnice.

Edilul Dumitru Boroș a transmis condoleanțe familiei și și-a exprimat tristețea, dar și admirația pentru întreaga carieră a regretatei actrițe.

”Cu nemărginită tristețe, îmi exprim regretul profund pentru trecerea în neființă a celei care a fost Marea doamnă a Teatrului ”Victor Ion Popa” Bârlad, actrița Lily Popa Alexiu.

De o frumusețe sufletească și o sensibilitate greu de egalat, odată cu doamna Lily Popa Alexiu s-a mai stins o lumină în această lume, lăsându-ne mai săraci și mai singuri.

Talentul și dăruirea pe care le-a pus în slujba scenei bârlădene vor rămâne pentru noi, cei care am admirat-o, repere de bunătate, de speranță și de frumos. Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o ierte!

Cu nespus regret, Dumitru Boroș, primarul Municipiului Bârlad”, se arată în cadrul postării.

La începutul acestei luni, actorul maramureșean Claudiu Pop, cunoscut publicului sub numele de Akebono, s-a stins din viață. În urmă cu mai mult timp, actorul a dat dovadă de o mare ambiție, și a slăbit 80 de kilograme în aproximativ un an, după ce, inițial, ajunsese să cântărească 203 kilograme, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza