Antonia l-a făcut de râs pe Alex Velea în văzul lumii! Vedeta a spus cât dureaza o partida de amor cu el

Antonia l-a făcut de râs pe Alex Velea în văzul lumii! Vedeta a spus cât dureaza o partida de amor cu el

Antonia l-a făcut „praf” pe Alex Velea. Vedeta a dezvăluit cât durează o partidă de amor a celor doi.

Alex Velea și Antonia sunt doi părinți împliniți atât pe plan profesional, cât și familial. Cei doi au cariere de succes și doi copii frumoși și talentați.

Antonia l-a făcut „praf” pe Alex Velea și a dezvăluit cât durează o partidă de amor a celor doi. Cântăreața a fost invitată la un eveniment dedicat lui Alex Velea, unde a fost nevoită să îi facă un roast soțului ei. Cântăreața a fost pusă pe șotii și a făcut câteva glume piperate despre viața sexuală a lui Alex Velea.

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu doar pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu, nu știu cum să ne spunem. Nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, studio, concerte, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia, în glumă bineînțeles, într-un roast făcut pentru soțul ei.

Antonia și Alex Velea reprezintă, în momentul de față, unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbizul românesc. Nici Alex Velea nu s-a ferit să vorbească, recent, despre viaţa sexuală pe care o are cu Antonia într-un interviu pentru „XtraNightShow”

„Facem antrenament amândoi. Mai facem acasă mişcare amândoi. Nu vezi că facem numai copii. Atâta mişcare am făcut că s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mişcare. Mi-a zis mama: sper că nu mai faceţi un copil. Nu ştiu, nu cred că mai facem, avem 3 deja, e cifra magică. Akim a fost o surpriză. Noi facem mişcare în fiecare zi, cardio de dimineaţă pe stomacul gol şi seara forţă. Diverse grupuri de muşchi, în diverse poziţii şi aparate”, a spus Alex Velea, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza