Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Care a fost reacția Antoniei: "Nu am avut nicio...

Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Care a fost reacția Antoniei: "Nu am avut nicio...

Alex Velea s-a confruntat şi cu latura "întunecată" a celebrităţii şi a fost târât într-un adevărat scandal mediatic.

Alex Velea are o carieră longevivă în showbiz şi este fondatorul unui gen muzical controversat, dar extrem de iubit numit "trapanele". Artistul are foarte multe concerte, o sumedenie de contracte de imagine şi este unul dintre cei mai înstăriţi cântăreţi de pe plaiurile mioritice.

Totuşi, solistul a povestit că, de multe ori, celebritatea vine şi cu foarte multe probleme. Unele dintre ele chiar grave, după cum susţine acesta.

„ Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni.

Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul.

Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic ”, a declarat Alex Velea în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Ulterior, pentru că tensiunile au degenerat și femeia în cauză a continuat să facă afirmații defăimătoare, un alt bărbat celebru i-a luat apărarea.

Surprinzător, Cătălin Măruţă este prezentatorul tv care l-a ajutat pe Alex Velea în dandanaua cu pricina, soţul Andrei făcând lumină în acest caz controversat.

” Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei.

Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine ”, a mai povestit soţul Antoniei, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza