Andreea Marin s-a dat de gol: ‘Vom avea şi un copil!’ Este însăcinată cu noul iubit?!

Andreea Marin s-a dat de gol: ‘Vom avea şi un copil!’  Este însăcinată cu noul iubit?!
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Marin a făcut recent o declarație surprinzătoare despre o posibilă  nouă sarcină.

 

Prezentatoarea TV trăiește de aproape patru ani o poveste dragoste discretă cu Adrian Brâncoveanu, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. După divorțul de Ștefan Bănică Jr, Andreea a preferat să își ţină departe de presă viața personală și nu a mai dat detalii despre noua ei poveste de dragoste.

Recent însă, realizatoarea TV și-a deschis sufletul și a mărturisit că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, iar relația pe care o are a ajutat-o să se simta din nou o femeie împlinită. Mai mult, fosta Zână a Surprizelor a mărturisit că își dorește să devină din nou mamă, însă totul depinde de Dumnezeu.

“Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Andreea Marin a mărturisit că, deşi este foarte fericită acum, nu mai vrea să se căsătorească. A trecut deja prin două mariaje, iar acum consideră că dragostea nu înseamnă doar un act.

”Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşază, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt”, a declarat vedeta.

Mai mult, Andreea a spus că nu își mai dorește să facă aceleași greșeli din trecut. Crede încă în dragoste, deşi a suferit enorm. Se consideră o persoană romantică, care dăruiește mult în relația de cuplu, însă niciodată nu va accepta să facă compromisuri.

„Sunt un om romantic, nu pot trăi fără să iubesc, să dăruiesc. Nu sunt dezamăgită când nu găsesc acele lucruri. Sufăr numai până în momentul în care îmi dau seama că nu mai am pentru ce lupta. Când am concluzionat că până aici a fost, că viitorul nu poate să îmi aducă ceva mai bun, atunci nu mai există suferinţă pentru mine. În momentul în care am luat o hotărâre, accept lucrurile, că există o limită, sunt bine. Nu mă mai întorc înapoi, chiar dacă nu e uşor, nu o să stau să plâng pe umărul nimănui.

Nu sunt făcută pentru compromis, vreau totul sau nimic. Accept o perioadă, dau şanse, în ultima perioadă, limita toleranţei mele s-a ridicat cum nu credeam. Dar să ştii că la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepţi, ai trecut prin ele şi nu vrei să faci acestă greşeală”, a mai declarat Andreea, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza