Andreea Marin o face praf pe Lavinia Pârva! Vrea să se împace Zâna Zânelor cu Ștefan Bănică?!

Andreea Marin o face praf pe Lavinia Pârva! Vrea să se împace Zâna Zânelor cu Ștefan Bănică?!
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Marin a făcut senzație la Kanal D în cadrul emisiunii „40 de întrebări”. Acolo, vedeta a răspuns la cele mai stânjenitoare întrebări. 

Răspunsurile ei au fost extrem de inteligente, elegante, dar în același timp au exprimat foarte bine tot zbuciumul pe care l-a resimțit ea ani de zile. A suferit enorm când a fost înșelată de soțul său de atunci, Ștefan Bănică Junior. El a ales-o pe Lavinia Pârva, care culmea îi semăna ei. Dar Andreea Marin spune că totul nu poate fi decât o coincidență pentru că niciun om normal la cap nu și-ar alege partenerul gândindu-se la cel cu care se afla deja într-o relație.

“Poate că există o asemănare fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener care să caute un partener numai fiindcă seamănă sau nu cu cel anterior. Nu cred în asta. Poate să fie doar o potrivire. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semenea cu fostul meu soț, eu nu am văzut deloc vreo asemănare.

Astăzi, haideți să venim la realitate, eu consider că este foarte bine fiecare dintre noi și că fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie. Este cât de poate de limpede și până la urmă e singurul adevăr important că acesta e drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret! Sunt fericită astăzi! Nu stau să mă uit în trecut și cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol!”, a spus Andreea Marin.

Acesta a recunoscut că nu i-a convenit deloc că a fost pusă în această ipostază, a femeii înșelate. Că a durut-o mai mult decât a știut publicul, dar că a trecut peste. În plus, Ștefan Bănică i-a dăruit cel mai frumos dar, pe fiica lor, frumoasa Violeta, care la 12 ani arată deja ca o domnișoară în toată regula.

Se mai împacă Andreea Marin cu Ștefan Bănică?

“Pentru mine, trecutul e trecut. Punct! Am încheiat-o cu el! Trecutul nu mai contează pentru mine, trecutul acela pe care nu l-am făcut eu, care nu a depins de mine. Pentru mine contează ceea ce trăiesc astăzi. Pe de altă parte, nu poate să fie comod să te simți înșelat, nici într-o relație de prietenie, nici de căsnicie, de familie… în orice relație faptul că așteptările tale sunt depășite în sens negativ de realitate nu poate fi ceva plăcut!

Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11! Dar, dacă ești un om puternic înțelegi situația, pui fiecare personaj din poveste la locul său și îți vezi de drum. Eu nu văd deloc necesitatea de a dramatiza lucrurile în viață.

Niciun divorț nu este o dramă, este o realitate. Doi oameni sunt împreună atât timp cât își fac bine unul altuia, construiesc ceva împreună și cât nu se mai înțeleg, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum, pentru că pot fi fericiți separat și pot fi total nefericiți dacă ar sta forțat, în continuare, împreună. E o alegere până la urmă! Eu am hotărât să fiu fermă, trăiesc bine și frumos cu cineva, suntem împreună… se întâmplă să nu mai fie așa, ne luăm la revedere”, a mărturisit Andreea Marin, la Kanal D.

Vedeta nu ia în calcul o împăcare cu Ștefan Bănică, spune că este fericită alături de Adrian Brâncoveanu și se simte o femeie împlinită. Dacă nu se va mai înțelege cu el, atunci va fi final de drum și atât. Viața merge mai departe. Totuși în alte interviuri, vedeta vorba despre faptul că și-ar mai dori un copil cu iubitul său și nu excludea nici o potențială căsătorie, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza