Andreea Marin, despre motivele pentru care a divorțat. Peste ce nu a putut trece vedeta

Andreea Marin, despre motivele pentru care a divorțat. Peste ce nu a putut trece vedeta
| Foto: impact.ro

 Frumoasa prezentatoare este cunoscută nu doar pentru cariera sa de succes, ci și pentru relațiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Deși a fost dintotdeauna o prezență discretă, care nu și-a expus viața privată prea mult publicului, astăzi Andreea Marin a decis să vorbească despre motivele pentru care a divorțat de foștii ei parteneri.

Este cunoscut faptul că vedeta a avut trei mariaje eșuate, dintre care două cu Ștefan Bănică Jr. și cu medicul Tuncay Ozturk.

Nici măcar viața vedetelor nu este perfectă. Chiar dacă se numără printre cele mai iubite celebrități de la noi, Andreea Marin știe ce înseamnă și momentele de cumpănă. 

Prezentatoarea de la TVR 2 a trecut de-a lungul timpului de la agonie la extaz și viceversa, în încercarea de a-și găsi sufletul pereche.

După o căsnicie alături de celebrul Ștefan Bănică Jr., în urma căreia a rezultat frumoasa Violeta, fiica celor doi, Andreea și-a încercat norocul cu turcul Tuncay Ozturk, un bărbat cu câțiva ani mai tânăr decât vedeta.

Totuși, nici nivelul de celebritate și nici vârsta nu s-au numărat printre motivele pentru care a divorțat Andreea Marin, ci un element mult mai profund a determinat-o pe vedetă să ia această decizie.

Viața mi-a arătat că o relație poate să crească mult chiar dacă dragostea nu a fost una la prima vedere. A fost o uimire pentru mine să descopăr asta.

Dar nu e totul ca în carti, nu trebuie să existe rețete. Poate e pusă deoparte pentru noi o dragoste specială. Trebuie să fim deschiși iubirii. Nu sunt departe de normalitate la capitolul ăsta. Nu mă caracterizează regulile, de obicei. Unele lucruri pot fi ajustate, altele nu.

Se găsește mereu o variantă pentru a schimba lucrurile minore care nu îți plac la parteneri. Cea mai mare problemă ține de caracter. Aici, lucrurile nu se mai pot repara. Trebuie să existe și multă voință pentru a repara relația. Trebuie să fii mereu mai bun în ochii celuilalt.

Cred în relațiile in care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională, a povestit Andreea Marin, potrivit impact.ro.

Totodată, vedeta a dezvăluit și care este elementul cel mai important într-o relație. Andreea recunoaște că este nevoie de iubire din partea omului, însă aceasta nu este suficientă pentru un cuplu.

Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre faptul că fiecare dintre noi ar trebui să descopere iubirea de sine pentru a putea beneficia de sentimente profunde și din partea celui drag.

Comenteaza