Andreea Marin, declarații despre un alt copil. Este însărcinată?

Andreea Marin, declarații despre un alt copil. Este însărcinată?
| Foto: playtech.ro

Andreea Marin aruncă bomba. Este sau nu însărcinată? Se vede că vedeta de la TVR este extrem de emoționată atunci când vorbește despre al doilea copil. 

Andreea Marin este plină de surprize, chiar și la frumoasa vârstă de 46 de ani. Invitată în cadrul podcastului găzduit de artistul Damian Drăghici, emisiune care se bucură de un real succes pe Youtube, vedeta de la TVR a făcut dezvăluiri incredibile despre legătura ei cu Divinitatea, ce a însemnat pentru un copil de numai nouă ani pierderea mamei precum și relația frumoasă pe care o trăiește alături de consulul Adrian Brâncoveanu de câțiva ani încoace.

Deși nu a avut cel mai mare noroc în dragoste, trecând prin trei căsnicii ratate, Andreea Marin nu și-a pierdut niciodată speranța în dragostea adevărată, iar de câțiva ani diva și-a găsit liniștea în brațele diplomatului Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Deși între frumoasa brunetă și actualul ei iubit este o diferență de 11 ani, la fel ca cea care exista între vedetă și fostul ei soț Tuncay Ozturk, Andreea Marin susține că vârsta este doar o cifră din buletin, iar sufletul este cel care rămâne veșnic tânăr.

Relația dintre vedeta de la TVR și partenerul ei de viață decurge foarte bine. Cei doi locuiesc împreună, iar iubitul Zânei se înțelege foarte bine și cu fiica acesteia, Violeta, semn că Adrian Brâncoveanu face parte din familia brunetei. Dar asta nu este tot. Andreea Marin i-a mărturisit lui Damian Drăghici că și-ar dori foarte mult un al doilea copil și, deși nu este încă însărcinată, speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

„Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate, a declarat frumoasa Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Se iubesc la fel ca în prima zi, iar relația dintre ei pare să fie una deprinsă din povești. Invitată la podcastul artistului Damian Drăghici de pe Youtube, Andreea Marin a dezvăluit care este secretul relației trainice pe care diva o are cu iubitul ei mai tânăr și care a fost lucrul care i-a unit, încă de la început.

„Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos”, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, potrivit playtech.ro

Comenteaza