Andreea Mantea vine pe piață cu o nouă emisiune. Când va fi difuzată „O nouă șansă” la Kanal D

Andreea Mantea vine pe piață cu o nouă emisiune. Când va fi difuzată „O nouă șansă” la Kanal D

Andreea Mantea vine cu o nouă emisiune pe piață. Află în ce zile este difuzată emisiunea „O nouă șansă”.

Andreea Mantea va prezenta începând din această toamnă emisiunea „O nouă șansă”, care oferă oamenilor obișnuiți posibilitatea să-și ceară iertare celor cărora le-au greșit.

Prima ediție a emisiunii „O nouă șansă” va fi difuzată pe 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Andreea Mantea va aduce în casele românilor povești emoționante de viață, regăsiri tulburătoare și multă speranță, în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă.

Producția are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia, care presupune ca oameni din diferite locuri din România să vină în emisiune și să povestească greșelile pe care le-au făcut în trecut.

Tot în platou vor fi și persoanele care merită scuze, iar Andreea Mantea va încerca să-i împace.

Andreea Mantea va prezenta emisiunea „O nouă șansă”, unde va încerca să-și asume rolul de mediator între oamenii care au greșit unii față de ceilalți.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spune vedeta Kanal D.

Andreea Mantea și-a propus ca prin prin intermediul emisiunii „O nouă șansă” să dezvăluie cât de multe au să-și spună în realitate oamenii care, la un moment dat, decid să nu își mai vorbească, potrivit wowbiz.ro.

Modificări importante în grila Kanal D

Serialul turcesc „Nehir” va fi difuzat două zile pe săptămână, în fiecare luni și marți, de la 22:30, imediat după producția „Doctorul minune”.  
Din 12 septembrie, seria de interviuri memorabile, cu personalități din diverse domenii de activitate, de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, va putea fi urmarită în fiecare duminică, de la ora 22:00.
Pe 6 septembrie a început un nou sezonal emisiunii „Puterea Dragostei”. Producția va fi difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la 16:00 și 19:00.
Pe data de 8 septembrie are loc premiera celui de-al saptelea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, începând cu ora 22: 30. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, și sâmbătă, de la ora 22:00.  

Comenteaza