Andreea Mantea și Mădălin Ionescu vor avea o nouă emisiune împreună? Mărturisirile vedetelor

Andreea Mantea și Mădălin Ionescu vor avea o nouă emisiune împreună? Mărturisirile vedetelor

Ideea că Andreea Mantea și Mădălin Ionescu  vor prezenta o nouă emisiune împreună a apărut după ce îndrăgitul moderator TV a făcut o mărturisire pe contul său de Instagram.

 

În vârstă de 50 de ani, Mădălin Ionescu a făcut un Q & A pe Instagram Stories în cursul zilei de ieri, iar printre curiozitățile primite de la susținători se numără și aceea privind un nou proiect de televiziune. Replica lui a sunat astfel: “Cine știe?” – iar imaginația unora dintre internauți a început să lucree, potrivit cancan.ro.

În urmă cu câțiva ani buni, cei doi au moderat “WOWbiz”, show difuzat la Kanal D. La un moment dat, Mădălin Ionescu a fost înlocuit de Victor Slav, iar după ce late-night show-ul a fost scos grila de programe, Andreea Mantea a preluat cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, după care a fost gazdă pentru “Puterea Dragostei”. În prezent, îndrăgita bruneta are propriul reality show care se numește “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Întrebat: “Sexul mai contează pentru tine?”, Mădălin Ionescu a spus: “Ți se pare că am vreo 70 de ani?”. La mesajul următor: “Ziceai că 99,95 la sută din oameni nu sunt genial. Tu cum ești?”, Mădălin Ionescu a răspuns astfel: “Eu sunt genial. Dar, pentru asta nu am dormit mii de nopți”..

 

Comenteaza