Andreea Mantea a decis să săună adevărul despre sarcină: „„Am aflat că sunt însărcinată…”

Andreea Mantea a decis să săună adevărul despre sarcină: „„Am aflat că sunt însărcinată…”

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. După ce s-a zvonit despre faptul că ar fi însărcinată din nou, vedeta a spus adevărul.

Pentru Andreea Mantea, rolul de mamă este mai important decât orice altceva. A reușit să-și crească fiul, pe David, de una singură, chiar dacă acest lucru a însemnat să treacă uneori prin momente foarte dificile. Familia sa a fost ferită de atenția presei, în ciuda faptului că acest subiect a reprezentat mereu pentru public un subiect de interes.

După ce relația dintre prezentatoarea de la Kanal D și Cristi Mitrea a ajuns la final, aceasta a fost foarte modestă atunci când a venit vorba de viața sa intimă. Pentru mult timp nu s-a știut cu certitudine dacă în viața sa există un alt bărbat, însă fostul său iubit a divulgat această informație.

Întrebat despre relația pe care o are acum cu mama băiețelului său, Cristi a mărturisit că situația dintre ei nu este ideală, însă a adăugat că a avut șansa să-l cunoască pe noul partener al vedetei, Valeriu Floricel.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? […] u sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea pentru Cătălin Măruță.

După ce s-a spus din nou că este însărcinată, Andreea Mantea a oferit un răspuns acid cârcotașilor

Știind cât de fericită este Andreea Mantea în calitate de părinte, fanii ei s-au așteptat mereu ca aceasta să aducă pe lume și un al doilea copil. În ultima vreme s-a putut observa cum corpul prezentatoarei s-a schimbat, iar mulți au crezut că motivul ar fi faptul că este însărcinată.

Acest lucru a fost infirmat de vedetă, care a avut un răspuns acid pentru cei care au făcut această presupunere.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație.

Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă. Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. (…) De doi ani încoace, mă, de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a răbufnit Andreea Mantea pe Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza