Andreea Bălan și-a refăcut viața?! Vedeta a fost surprinsă în compania unui cunoscut model internațional

Andreea Bălan și-a refăcut viața?! Vedeta a fost surprinsă în compania unui cunoscut model internațional
| Foto: cancan.ro

Andreea Bălan a publicat pe rețelele sociale un filmuleț care a stârnit controverse, alături de un model din Dubai.

Tot site-ul nostru, făcea publice în urmă cu câteva săptămâni imagini dintr-un club din Capitală cu Andreea Bălan și Cătălin Cazacu. În seara respectivă, cântăreața și prezentatorul de la Antena Stars au fost suspect de apropiați, astfel că mulți au spus atunci că cei doi ar forma o relație.

De asemenea și cu Jador a fost surprinsă de mai multe ori în ipostaze tandre, ba mai mult, artistul a țipat în gura mare că jurata de la Te cunosc de undeva i-a pus capac.

Totuși, dacă despre carieră, blondina este destul de deschisă, de ceva timp, în ceea ce privește partea sentimentală, cântăreața a ales să păstreze totul secret. În schimb nu s-a ferit să spună că este o femeie liberă care își trăiește viața cum vrea.

Artista nu a băgat în seamă speculațiile apărute în spațiul public și s-a ocupat în continuare de proiectele profesionale în care este implicată! Recent, Andreea Bălan a mers în Dubai, acolo unde a filmat un clip video pentru piesa ce urmează să o lanseze chiar zilele acestea. Pentru că melodia este una de dragoste și videoclipul piesei trebuia să respecte mesajul transmis.

Astfel, vedeta a avut nevoie de un bărbat alături de care să transmită publicului… multă emoție. După îndelungi căutări a găsit candidatul perfect: Victor Șuiu, un model masculin care s-a stabilit în Dubai de ceva timp, potrivit cancan.ro.

Comenteaza