Andreea Bălan, plină de sânge... Vedeta a vorbit despre experiența „traumatizantă” prin care a trecut

Andreea Bălan, plină de sânge... Vedeta a vorbit despre experiența „traumatizantă” prin care a trecut
| Foto: cancan.ro

Andreea Bălan a trecut prin momente mai puțin fericite, când a căzut cu rolele și s-a lovit la față.

Andreea Bălan a postat recent câteva fotografii pe contul său de Instagram care i-au pe internauți să se sperie pentru sănătatea sa. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a povestit cum totul a pornit de la o simplă plimbare, alături de cele două fetițe ale sale.

În cadrul postării, Andreea Bălan a dezvăluit care a fost motivul pentru care a avut nevoie urgentă de cusături la buza de sus. Evenimentul s-a întâmplat chiar ieri, în a treia zi de Paște, iar fanii au sărit imediat să comenteze incidentul.

Potrivit spuselor Andreei Bălan, vedeta a ieșit cu fetele sale pe stradă, pentru a se putea plimba cu rolele. Au făcut poze împreună, apoi au mai trecut doar câteva minute până când a căzut cu fața de asfalt. 

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu) . La 3 minute după ce am făcut aceasta poza veselă, am pupat bordura (la propriu) Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat ca e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci)”, a spus Andreea Bălan în postarea sa, potrivit cancan.ro.

Comenteaza