Andreea Bălan în ipostaze indecente. Cum s-a filmat artista, chiar de față cu fiica ei

Andreea Bălan în ipostaze indecente. Cum s-a filmat artista, chiar de față cu fiica ei
| Foto: cancan.ro

Andreea Bălan a făcut furori după ce a apărut într-o ipostază indecentă pe Instagramul său. Vedeta a vrut să-și facă o poză în oglindă, dar i-a scăpat ceva.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan postează deseori diverse clipuri video sau fotografii cu ea și fiicele sale și ale lui George Burcea.

Deși nu se află la prima abatere de acest gen, artista s-a afișat recent cum nu se poate mai sexy și a scăpat din vedere un detaliu important: faptul că în postarea sa purta doar o pereche de pantaloni scurți și un sutien culoarea pielii, care putea trece foarte ușor neobservat.

La prima vedere, în postarea cu pricina, Andreea Bălan pare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, spre șocul celor care cred același lucru.

Fostul soț al Andreei Bălan se plânge apropiaților că nu mai poate rezista în situația actuală, care ar fi una de conflict major.

Deși nu vorbește în public despre relația cu fosta soție, ori despre motivele care au dus la divorț, George Burcea și-ar fi călcat pe mândrie și a spus tot ce avea pe suflet unei prietene apropiate. Sursele CANCAN.RO au intrat în posesia unor detalii neștiute despre relația actorului cu cântăreața.

Actorul i-a povestit bunei sale prietene că jurata de la  „Te cunosc de undeva” vorbește mereu despre dramele din viața personală în momentul în care își dorește să facă publicitate unei piese noi.

„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor?  Oare «fanii» ei nu văd că este o prefăcută?

Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a făcut și în podcastul lui Măruță. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era șters. După declarațiile de la Măruță, tatăl ei a declarat clar că Andreea minte”, este o primă concluzie a mărturisirilor pe care George Burcea i le-ar fi făcut prietenei sale.

 

Comenteaza