Andreea Antonescu s-a căsătorit cu Puya la America Express. Mărturisirile artistei: „Melinda mi-a spus...”

Andreea Antonescu s-a căsătorit cu Puya la America Express. Mărturisirile artistei: „Melinda mi-a spus...”

În cadrul unei probe din competiția America Express, Andreea Antonescu și Puya s-au căsătorit. 

Experiența pe Drumul Aurului i-a adus pe concurenți în fața unei misiuni cel puțin neașteptate.

Concurenții și-au schimbat echipele și s-au căsătorit. Andreea Antonescu a făcut „nuntă” cu Puya, iar artista a făcut câteva mărturisiri despre momentul cel puțin inedit, despre care spune că a fost o mare provocare.

Artista a vorbit și despre câteva lucruri ce nu s-au văzut la TV, mărturisind că soția lui Puya i-a „atras” atenția asupra vestimentației, căci urma să petreacă o zi în noua formulă. Cei doi nu au mai avut probleme în a-și cazare.

„Din acel hău întunecat, Melinda mi-a spus: „Antoneasco, eu sper că ai pijamale nedecoltate și cu mânecă lungă”, momentul în care, mi-am dat seama că pentru 24 de ore, urma să fac echipă cu Puya. Am plecat de acolo și ne-am găsit cazare. am dormit în cameră fiecare, a fost lux în noaptea aia”, a povestit Andreea Antonescu, într-un videoclip postat pe Youtube.

Andreea Antonescu a mărturisit că a fost surprinsă, atunci când a aflat că, în ziua următoare, va avea loc o „nuntă”, iar evenimentul a părut real, asta pentru că a văzut și cele două verighete.

„Eu mi-am luat-o la etaj, el a avut-o undeva jos. Totul bun și frumos, până când, a doua zi dimineață, am ajuns în piață și fosta blondă s-a prins că cele două verighete erau pe bune, pentru că trebuia să facem o nuntă. Adică de ce trebuia să facem o nuntă? Mi s-a părut foarte complicat întregul proces”, a mai spus artista, potrivit spynews.ro.

Comenteaza