Anca Serea și Adi Sînă DIVORȚEAZĂ?! : ”Orice lucru important în viață necesită timp

Anca Serea și Adi Sînă DIVORȚEAZĂ?! : ”Orice lucru important în viață necesită timp
| Foto: ziareonline.ro

Anca Serea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă, iar împreună au niște copii minunați.

Chiar dacă mămica eroină din showbiz spunea că mai există și momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă, cei doi reușesc să își rezolve problemele. Ce spune vedeta despre divorțul de cântăreț.

Adrian Sînă și Anca Serea s-au căsătorit civil după patru ani de relație. Cei doi se cunoșteau însă cu mult timp înainte să devină un cuplu, din perioada în care cea supranumită acum mămica eroină din showbiz era reporter la o televiziune muzicală, iar el - membru al trupei Akcent.

Anca Serea, despre divorțul de Adi Sînă

Anca Serea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă, deși de mai multe ori s-a speculat că cei doi ar fi ajuns la un pas de divorț. Vedeta spunea că mai există și momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă, dar reușesc să își rezolve problemele. Ce spune vedeta despre divorțul de cântăreț.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii.”, a declarat Anca Serea pentru okmagazine.ro.

Secretul relației de cuplu dintre Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea a mai povestit și faptul că atât ea, cât și Adi, au grijă să petreacă și momentele lor în doi, în cuplu.

„Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Are șase copii și de șapte ani e căsătorită cu Adrian Sînă. În anul 2015, Anca Serea și cântărețul au devenit soț și soție. Pe atunci, prezentatoarea era mamă a doi copii, cei din mariajul cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață din cauza leucemiei. Vedeta și-a refăcut viața alături de artist.


 
 
 
 

Comenteaza