Anca Serea e grav bolnavă. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital

Anca Serea e grav bolnavă. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital
| Foto: ziareonline.ro

Anca Serea are probleme de sănătate și a fost nevoită să se interneze de urgență la spital, din cauza durerilor puternice.

Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor și, odată ajunsă în unitatea spitalicească, a făcut mai multe investigații, printre care și o tomografie computerizată.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

Soția lui Adi Sînă și-a îngrijorat întreaga familie după ce i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Nu este prima dată când Anca are nevoie de ajutor medical de specialitate. Inițial, vedeta a crezut că a contactat virusul, însă din fericire a eliminat rapid această variantă.

Ajunsă la spital, Anca Serea a făcut mai multe investigații, printre care și un computer tomograf, cranian. Rezultatele acestora au fost bune, în parametri normali, însă starea proastă de sănătate a vedetei rămâne o certitudine.

De ziua națională, Anca a fost externată din spital și s-a întors în sânul familiei. Ea a povestit pentru fanii ei de pe Instagram ce i s-a întâmplat, cum s-a simțit de a avut nevoie să meargă la spital.

Anca Serea: nu-mi puteam ține ochii deschiși. M-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac

Anca a spus că efectiv nu își putea ține ochii deschiși, că se simțea foarte amețită și a avut nevoie de soțul ei ca să se poată ridica din pat și să se îmbrace pentru a merge la spital.

Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă, a spus Anca Serea.

În ciuda acestor probleme, Anca Serea este optimistă și spune că sănătatea este prioritară pentru ea și familia ei. Va face și alte investigații pentru a afla ce nu este în regulă. Soția lui Adi Sînă și-a propus să consulte și un medic hematolog întrucât de mai mulți ani, se confruntă cu o anemie care i-a tot cauzat probleme.

Fanii Ancăi Serea au fost foarte îngrijorați când au aflat că vedeta a ajuns la spital. De aceea, imediat cum s-a simțit mai bine, Anca a reluat legătura cu ei, printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, unde le-a spus ce s-a întâmplat și le-a dat informații despre starea ei actuală de sănătate, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza