Anamaria Prodan, umilită dezastruos! Bărbatul, în brașele căruia a ajuns, a dat cărțile pe față: „Ce mai face nebuna aia?”

Anamaria Prodan, umilită dezastruos! Bărbatul, în brașele căruia a ajuns, a dat cărțile pe față: „Ce mai face nebuna aia?”
| Foto: an

Anamaria Prodan a postat recent o fotografie alături de un celebru bărbat din România. În urma ei, s-au iscat multe controverse. 

Soția lui Reghecampf continuă să ia prin surprindere. În urmă cu aproximativ o săptămână, vedeta și-a făcut apariția la Catedrala Mântuirii Neamului, unde s-a fotografiat cu Părintele Arhimandrit Ciprian Gradinaru. Următoarea apariție însă este alături de un celebru designer din România, despre care toți erau convinși că a rupt legăturile cu impresara.

Este vorba despre Cătălin Botezatu, a cărui întâlnire cu impresara a luat prin surprindere comunitatea online. În ciuda faptului că se știa că cei doi sunt apropiați, designerul a făcut o declarație în urmă cu puțin timp, din care majoritatea au înțeles că Anamaria Prodan i-ar fi oferit mită acestuia pentru a-l determina să o favorizeze pe concurenta Andreea Tonciu, fina impresarei, în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Pe acest subiect au fost discuții ani la rând, însă, recent, celebrul designer a explicat la emisiunea „40 de întrebări” cum au stat lucrurile în realitate. De altfel, Cătălin Botezatu a precizat foarte clar că nu poate fi cumpărat.

„Niciodată! M-am întâlnit în acest sezon în care s-a desfășurat emisiunea doar o singură dată, la decernarea unor premii, la care Anamaria Prodan s-a exprimat astfel: „Ce mai face nebuna aia a mea?”. Atât! Niciodată nu m-a întrebat dacă e bună, dacă nu e bună, dacă face styling bun. Niciodată! Am susținut-o pe Tonciu pentru că a venit corect îmbrăcată. (…)

Nu, nu sunt de cumpărat, deși orice om are un preț. Dar în niciun caz Anamaria Prodan sau concurenta Tonciu nu ar fi putut face asta. Cost prea mult, crede-mă! (făcând din mână semnul banilor)”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

 
În aceeași discuție, designerul a vorbit și despre orientarea sa sexuală. Aceasta l-a întrebat dacă este bisexual și dacă își asumă acest lucru, faptul că îi plac atât femeile, cât și bărbații. Cătălin Botezatu a respins acest lucru spunând că este „o tâmpenie”.

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit evz.ro.

Comenteaza