Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce au aparut pozele cu Reghe si Corina impreuna:

Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce au aparut pozele cu Reghe si Corina impreuna:
| Foto: ziareonline.ro

După ce au apărut în presa din Romania, primele imagini cu Laurentiu Reghecampf si noua lui iubita, Anamaria Prodan a facut primele declaratii.

Laurentiu Reghecampf si Corina nu se mai ascund! Cei doi s-au fotografiat in diverse ipostaze impreuna, iar imaginile au ajuns in presa din Romania! Se pare ca pozele au fost realizate chiar de cei doi protagonisti.

In urma cu putin timp, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe Instagram, unde le multumeste tuturor pentru sustinere. Ea spune ca luni o sa posteze declaratia oficiala a familiei, cand o sa anunte decizia cu privire la Reghe.

“Multumesc tuturor pentru mesaje. Luni am sa postez declaratia oficiala a familiei mele si am sa anunt decizia noastra cu privire la Laurentiu Reghecampf”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara a incarcat o imagine cu un mesaj de la un fan: “Fiti tare si daca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva, sunt aici. Va sunt vesnic recunoscatoare”. Anamaria Prodan a punctat: In viata, alegerile ieftine te costa scump.

Laurentiu Reghecampf a facut anuntul divortului si spune ca a depus deja actele. “Va marturisesc faptul ca este un moment delicat in viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda astfel nici de acum inainte (…) Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice niciodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din puct de vedere familial, cat si profesional”, a declarat Laurentiu Reghecampf, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza