Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru din România! Imaginile din Dubai au stârnit revolte

Anamaria Prodan s-a sărutat cu un bărbat celebru din România! Imaginile din Dubai au stârnit revolte
| Foto: instagram/anamariaprodan

Anamaria Prodan se afla in aceste zile in Dubai unde are loc un eveniment. Acolo, vedeta s-a întâlnit cu mai multe personalități importante ale lumii. 

In aceasta seara, impresara a facut un live pe Instagram, unde a fost filmata in timp ce se distreaza la o petrecere de lux, unde au fost invitate mai multe nume din Romania!

Catalin Botezatu si Ruby au luat parte la petrecerea de lux din Dubai si au fost surprinsi in timp ce se distreaza alaturi de Anamaria Prodan.

„Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

In cadru a aparut si Eduard Eremia, promotor celebru de K1, care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment. Anamaria Prodan l-a sarutat de cateva ori pe obraz, apoi l-a pupat din greseala si pe gura, moment in care s-au amuzat teribil.

Imaginile au fost redate chiar in timpul transmisiunii live de pe pagina de Instragram a Anamariei Prodan, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza